Villa Weidling B&B

Vandra i vackra Dalsland

Upptäck den vackra och varierande naturen i det dalsländska landskapet. På Villa Weidling B&B har du de nya vandringslederna Vandra i Ronjaland direkt utanför dörren. De ger dig möjlighet till både kortare och längre turer. Väljer du Korpens led bildar den tillsammans med Pilgrimsleden en vandring på 21 km lagom för en dagsutflykt.

Vandringslederna går till stor del på grusvägar och lättframkomliga stigar. I de branta passagerna är det ordnat med trappor och ledstänger.

Vandringspaket

När du bokar två nätter i ett dubbelrum inklusive frukost har du möjlighet att välja till ett paket för 500 kr per person. Gäller mellan den 15 april och 15 juni.

I paketet ingår:

Vegetarisk soppa ankomstkvällen. Två rätters middag dag två. Lån av ryggsäck som innehåller lunchpaket, kaffe/te, vattenflaska och sittunderlag. Vandringskarta.

Vandra i Västsverige

Vandring i Västsverige bjuder på ett rikt innehåll av vandringar och vandringspaket.

Våra priser

I alla våra priser är det inkluderat lakan, handdukar och frukost.

Eget badrum

Önskar du eget badrum finns det i mån av plats möjlighet att boka eget badrum med ett tillägg på 350 kr/natt. Obs! Gäller om du bokar Ateljén eller Undantaget och att ni är minst 2 personer.

Husdjur

Vid förfrågan är hundar välkomna mot en extra avgift på 100 kr/natt och hund i Lillstugan.

Avboknings-policy

Du behöver inte betala något om du bokar av senast klockan 17.00 dagen innan ankomst.

Betalning / Betalsätt

Förutom kontantbetalning har du möjlighet att betala med kort (Mastercard, Visa..mfl) och Swish. För företagskunder kan vi skicka faktura (fakturaavgift 30 kr).

Incheckning

Incheckning är mellan kl. 17.00 och 19.00 om vi inte kommit överens om något annat. Det är viktigt att du meddelar mig om inte tiderna passar så att jag finns på plats och kan ta emot dig.

Utcheckning

Utcheckning är senast kl. 10.30 om vi inte kommit överens om något annat. Det går bra att lämna kvar väskorna över dagen om du skulle behöva det.
nl_NL_formal